0 0
Chlupaté plněné řízky

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chlupaté plněné řízky

  • 1 hodina 20 minut
  • porcí: 4
  • střední

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Vepřové řízky umyjeme, osolíme, opepříme, nařízneme a naklepeme ze všech stran.
  2. Cibulku nakrájenou na kostičky orestujeme na pánvi dozlatova. Přidáme žampiony a chvíli dusíme. Nakonec přidáme bylinky a nastrouhaný sýr.
  3. Maso naplníme směsí.
  4. Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, vymačkáme z nich vodu, vajíčko rozšleháme, do další misky dáme hladkou mouku a začneme obalovat. Nejdříve v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhaných bramborách.
  5. Smažíme na oleji dozlatova.

Kroky:

1
hotovo
5 min.

Vepřové řízky umyjeme, osolíme, opepříme, nařízneme a naklepeme ze všech stran.

2
hotovo
20 min.

Cibulku nakrájenou na kostičky orestujeme na pánvi dozlatova. Přidáme žampiony a chvíli dusíme. Nakonec přidáme bylinky a nastrouhaný sýr.

3
hotovo
10 min.

Maso naplníme směsí.

4
hotovo
15 min.

Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, vymačkáme z nich vodu, vajíčko rozšleháme, do další misky dáme hladkou mouku a začneme obalovat. Nejdříve v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhaných bramborách.

5
hotovo
20 min.

Smažíme na oleji dozlatova.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Kuře na ananasu
předchozí
Kuře na ananasu

Přidejte komentář