Sdílet Balkánská sarma s indickým chlebem Naan Doba vaření:1 hodina 29 minut Vepřové maso Zelí dáme spařit do osolené a trochu okyselené vody. Pak opatrně nožem sloupneme listy a vyřízneme silná žebra. Takto přichystané a vláčné listy dáme stranou. Mleté maso smícháme s předvařenou... Lucie 23.5.2021 Like 0 čti dál Komentář
Sdílet Zelné závitky plněné mletým masem Doba vaření:1 hodina 42 minut Vepřové maso Nejdříve si na oleji necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibuli. Poté přidáme mleté maso a restujeme dokud nám krásně nezhnědne.... Komentář
Sdílet Omáčka ze zelených fazolek Doba vaření:42 minut Omáčky Na kousku másla necháme zesklovatět cibulku. Podlijeme do jedné třetiny hrnce vodou, přidáme bobkový list, nové koření a osolíme. Přisypeme... Komentář
Sdílet Bílá kulajda Doba vaření:52 minut Polévky Začneme přípravou světlé jíšky. V hrnci si tedy rozpustíme máslo. Zasypeme moukou a vymícháme jíšku. Za stálého míchání přilijeme hovězí... Komentář
Sdílet Salát z kapusty s krabími tyčinkami Doba vaření:39 minut Dietní pokrmy Uvaříme si tři vajíčka na tvrdo. Nakrájíme na kostky a nasypeme do misky. Krabí tyčinky nakrájíme na kolečka a nasypeme... Komentář
Sdílet Vepřové medajlonky na žampiónové omáčce Doba vaření:53 min. Vepřové maso 1.Maso omyjeme a nařízneme okraje, aby se nám kousky masa na pánvi neprohýbaly. 2.Z obou stran osolíme, opepříme a naklepeme.... Komentář