Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a posypeme červenou paprikou. Mírně poklepeme a obalujeme v mouce. Na pánvi zprudka osmažíme cca 15 min. Usmažené naskládáme na plech s pečícím...
Dýni nejprve oloupeme, rozkrojíme, a vydlabeme. Nakrájíme na měsíčky. Plech vyložíme pečícím papírem, na který položíme plátky dýně. Posypeme cibulí...
Čočka je velmi chutná luštěnina původem z Asie. Po sójových bobech a konopí má čočka třetí nejvyšší obsah bílkovin ze všech rostlin. Díky tomu tvoří v mnoha částech světa velmi...
Mexická kuchyně je známa různorodými chutěmi, barevností jídel a množstvím koření a přísad. Typickými surovinami mexické kuchyně jsou fazole, kukuřice a chilli papričky. V našem receptu jsme připravili zapečené brambory...